Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dissabte, 27 de juny del 2009

DEMANEM LA TEVA PARTICIPACIÓ!!! MANIFESTACIÓ dimarts 30 de Juny de 2009, a les 19 h de la tarda, a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat


Les AA.VV. de Mas Lluí, Roses-Castellbell, Can Nadal, Can Calders, Falguera, Les Grasses i la Coordinadora d’Oposició a la Modificació Puntual del PGM, convoquen una MANIFESTACIÓ, sota el lema principal: IMPOSTOS SI, ABUSOS NO.

I els punts reivindicatius:

NO A LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ

NO AL TRASLLAT DE L’ESCOLA D’ADULTS FORA DEL CASC URBÀ

NO AL COST ABUSIU DELS APARCAMENTS AL BARRI DE CAN CALDERS, (més de 38.000 €)

Aquesta MANIFESTACIÓ tindrà lloc el 30 de Juny de 2009, a les 7 de la tarda, a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat.

L’A.VV. de Mas Lluí
, davant de la situació excepcional que viu el barri respecte a l’aprovació provisional de la Modificació del Pla General Metropolità, prevista en el Ple de setembre, i que pretén, entre altres qüestions, la requalificació INJUSTIFICADA de 15.432 m2 de ZONES VERDES i d’EQUIPAMENTS del nostre barri per a construir-hi 265 vivendes, posa un interés especial en la lluita per a aturar la Modificació del PGM, essent fidel a un col•lectiu tan majoritari del barri que ha manifestat reiteradament el seu desacord.

AIXÍ DONCS, DEMANEM LA TEVA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA MANIFESTACIÓ DEL 30 DE JUNY.

SI HI ANEM TOTS, ATURAREM LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ !!!!!!!!!!!!!