Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dimecres, 10 d’octubre del 2012

L'AVV MAS LLUÍ s'ha traslladat al CENTRE CÍVIC MAS LLUÍ - C/ Estelí 10-18

A partir de avui ens hi trobaràs allà, així com tots els propers dimecres, de 19:30h a 21:00h.

I a més, com tots els primers dilluns de mes, el nostre regidor de barri, Sr. Manel Martínez, ens visitarà per recollir suggeriments, queixes i felicitacions, i per explicar-nos totes les novetats que afecten al nostre barri i a la nostra ciutat.

El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat gestionarà el Centre Cívic Mas Lluí, annex al nou Arxiu Comarcal, segons el conveni signat entre l'Ajuntament de Sant Feliu i el Centre d'Estudis.

L'Ajuntament assumirà les despeses de la gestió del Centre Cívic, que funcionarà durant tot l'any en horari de 10 a 14.30 h i de 16 a 21 h, de gener a desembre, exceptuant el mes d'agost, i en l'horari que sigui necessari els festius i caps de setmana. També s'encarregarà de mantenir la instal·lació i de fer el seguiment del programa d'activitats.
Per la seva banda, el Centre d'Estudis Comarcals posarà al servei del projecte part de la dedicació del seu personal, per tal d'obrir l'equipament al barri i gestionarà el calendari d'ús de les diverses sales públiques de l'equipament, donarà suport a l'ús dels espais i a les associacions del Centre Cívic en matèria d'activitats i projectes.

De fet, el nou equipament serà la seu de l'AVV Mas Lluí, així com d'altres entitats vinculades al barri.

El conveni també permetrà que el Centre d'Estudis prengui un nou impuls pel que fa al seu projecte comarcal i sigui un referent entre els seus associats i associades per totes les activitats que organitza. A més, l'entitat serà un referent de l'activitat cultural del barri i un aglutinador del teixit associatiu.
L'Ajuntament atorgarà al Centre d'Estudis Comarcals un total de 30.138,61 euros anuals per tot el projecte. El nou equipament es troba ubicat al carrer de Clementina Arderiu número 23, entre els carrers d'Estelí, Matilde Bertrand i Calopa i la plaça de Dicià del barri del Mas Lluí.

Es tracta d'un edifici que consta de soterrani, planta baixa i dues plantes més. A la planta baixa hi ha el Centre Cívic, que té sales polivalents i espais per a les entitats del barri. El soterrani i les plantes primera i segona seran la seu de l'Arxiu Comarcal i del Centre d'Estudis Comarcals, serveis que actualment es troben al parc de la Torre del Roser. El nou equipament es posarà en marxa el proper mes d'octubre, coincidit amb la Festa de Tardor. El conveni va entrar en vigor el mes de setembre, tindrà una vigència d'un any i es prorrogarà anualment amb un màxim de durada de l'ocupació i gestió de l'equipament de quatre anys.