Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dissabte, 14 de desembre del 2013

Futura ordenació i urbanitzac​ió de l’espai al costat de l’Escola Martí i Pol + divendres 20 de desembre a les 5 de la tarda, l’Associac​ió ofereix una xocolatada popular

Veïns i veïnes del Mas Lluí:


Des de l’Associació de Veïns a la qual alguns esteu associats, volem informar-vos sobre la futura ordenació i urbanització de l’espai al costat de l’Escola Martí i Pol, entre el Passeig Comte de Vilardaga i el Carrer Roses.


L’Ajuntament, desprès de diverses reunions mantingudes amb aquesta Associació, ha expressat la seva intenció de incloure les obres en el present mandat i poder donar una utilitat pública pel Barri a aquest espai que actualment roman tancat.


El consistori vol que des del veïnat surti una proposta de l’actuació a realitzar per tal de poder projectar un espai per tots: infants, joves, persones grans i famílies.


L’Associació engega un procés participatiu per tal que tots els veïns del barri hi puguin aportar les seves idees, inquietuds i preferències. Entre tots hem de consensuar una proposta per fer-la arribar a l’equip de govern. Preguem ens feu arribar les vostres aportacions ja sigui per mail com presencialment en horari d’atenció al públic de l’Associació.


Aprofitem per animar-vos a fer-vos socis, ja que amb una petita aportació anual de 10 euros, podeu ajudar a que es puguin organitzar actes i serveis per a tota la comunitat. També encoratjar-vos a participar, col•laborar, reivindicar, ja que dona la sensació de que el barri està adormit i això no ajuda a l’hora d’exigir a l’Ajuntament la realització de les millores que necessita el nostre barri del Mas Lluí.


Us informem que el proper divendres 20 de desembre a les 5 del vespre, l’Associació ofereix una xocolatada popular a la qual esteu convidats, nens i grans.


Igualment s'està organitzant una recollida de joguines. Participa-hi i fes feliç a un nen.


Finalment volem expressar els nostres millors desitjos per a vosaltres i les vostres famílies en aquestes properes festes de Nadal i Cap d'Any.


Rebeu una cordial salutació,



La Junta de l’Associació de Veïns de Mas Lluí

8 comentaris:

Mikel Grunch ha dit...

Crec que tots els veins d'aquest espai hauriem de tenir calra quina es la proposta que s'esta plantejant: un ESPAI LUDIC PER A ADOLESCENTS. la qual cosa, no ens enganyem generarà problemes de soroll, horaris i convivència i després tot serà veure que podem fer. Em sembla que és més que evident que en un barri tanquil com aquest, no té cap sentit obrir la porta a problemes i la AAVV hauria de ser la primera en oposar-se

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'anterior opinió. No estem disposats a hipotecar la nostra tranquilitat. L'asociació de veïns hauria d'oposar-se envers aquest projecte que la única cosa que preveu són molèsties al veïnatge.

Anònim ha dit...

Estoy desacuerdo! Una zona donde se ubican dormitorios...y no se les ocurre otra cosa..que poner zona lúdica!! Seamos realistas... será zona de botellones jaleos y basura de mc donals...y a llamar a MOSSOS,no? Por favor..que ya conocemos lo que pasa hoy día con parcelas como ésta, así escondidas....de verdad..vergonzoso

Anònim ha dit...

Es una verguenza que nos situen un centro LUDICO, en una zona en la cual estan situados nuestros dormitorios.Que habra que hacer llamar constantemente a los mossos, eh?Muchos de nosotros nos vinimos a vivir a esta zona por la tranquilidad y pagamos un precio bastante alto por estos pisos, ya que como todos sabeis la zona de Mas lluhi es una de las zonas mas caras de Sant Feliu.Y ahora nos quieren fastidiar nuestro descanso con la instalacion de este centro.
POR TANTO ME NIEGO EN BANDA A QUE NOS COLOQUEN ESTE CENTRO EN ESTA PARCELA, es una verguenza y espero que todos los afectados hagamos una piña y podamos evitar tal BARBARIDAD

Anònim ha dit...

Aquest espai era i és una zona d'equipaments pel barri. Tots els veins i veines que van venir a viure aquí ja ho sabiem quan vam comprar els nostres pisos. És molt important equipar aquets espais perque facin la funció per el qual van ser disssnyats, sino són susceptibles de ser requalificats per qualsevol alcalde/sa de moral lleurera, com volia fer l'antic alcalde, construint pisos en zones verdes del barri.
Els espais sense equipar no donant un servei adequat al barri, són un espai de bruticia i son facilment requalificables per especular.

Anònim ha dit...

Quina gracia em fa que uns veins es moguin qwuan el problema el tenen al costat de casa i no quan es al barri. Els veins de la pl Dicia fa temps que patim sorolls. Potser que repartim, no?
Us preocupeu del botellon al Parc Europa? I a dalt la rotonda del Mercadona? De totes maneres no espereu res de l´actual AAVV doncs no esta per anar en contra de l´actual ajuntament. A tot li diuen que si.

EGG ha dit...

Los 5 primeros comentarios hacen referencia a "un espai ludic per a adolescents" ¿De donde ha salido que se trata de ésto? Si leemos lo publicado, que es lo que se buzoneó en todo el barrio, veremos que se trata de que hagamos propuestas para"proyectar un espacio para todos: niños, jóvenes, personas mayores y familias" y que depende de nosotros, de nuestras aportaciones, lo que la AVV planteará como propuesta de actuación. Seamos sensatos

EGG ha dit...

Continuo comentario anterior. He remitido mi propuesta por @ a la AVV. Espero que hayan recibido muchas más. Públicamente quiero agradecerles el trabajo que están realizando con tan poco apoyo de los vecinos del barrio. Así como manifestar mi satisfacción por el proceso participativo que la AVV, junto con el Ayuntamiento, ha impulsado. Nada que ver con el estilo del consistorio anterior. Animo a los vecinos del barrio a que participen.