Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

divendres, 19 de maig del 2017

Al voltant de 60 veïns i veïnes de Mas Lluí van assistir aquest dimecres, 17 de maig, a la reunió informativa sobre el Pla d'Equipaments i el Pla d'Habitatge celebrada al centre cívic del barri

De: AVV MAS LLUÍ <avv.masllui@gmail.com
Enviado: martes, 16 de mayo de 2017 16:07
Asunto: Reunión de mañana

Apreciad@ soci@:

Te recordamos que mañana miércoles día 17  a las 19:30 horas habrá una reunión pública en el Centro Cívico en el que los responsables del Equipo de Gobierno del Ayuntamiento explicarán la situación del Pla d'Equipaments i el Pla d’Habitatge Local  y su afectación al barrio de Mas Lluí.

Atentamente
La Junta Directiva

AVV Mas Lluí
Sant Feliu de Llobregat
http://avvmasllui.blogspot.com



















Al voltant de 60 veïns i veïnes de Mas Lluí van assistir aquest dimecres, 17 de maig, a la reunió informativa sobre el Pla d'Equipaments i el Pla d'Habitatge celebrada al centre cívic del barri amb l'objectiu d'aclarir els dubtes del veïnat sobre l'ús futur dels solars destinats a equipaments i zones verdes a la zona. En el marc de la sessió es van acostar postures, i la primera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Lídia Muñoz, juntament amb el regidor del barri, Javier Molina, i d'altres regidors i regidores, van comunicar als veïns i veïnes que s'està treballant en el Pla Local d'Habitatge, el qual està pendent d'aprovació. En aquest sentit, es va explicar al veïnat que el procés fins a concretar els usos dels solars serà llarg, i que tot just s'ha iniciat amb la determinació de les prioritats. Alhora es va transmetre a les persones assistents a l'acte que l'Ajuntament vol comptar amb l'opinió dels veïns i veïnes de Mas Lluí, i que es continuarà dialogant per avançar plegats en la concreció del projecte.
Durant la reunió, els representants municipals van informar de la voluntat de l'Equip de Govern de construir a Mas Lluí un equipament per a la gent gran, per tal de donar resposta a la tendència a l'envelliment de la població, i per tant, a la necessitat d'aquest tipus de serveis. De fet, la manca d'aquest tipus d'espais està recollida en el Pla d'Equipaments. La proposta municipal planteja la creació d'un equipament d'habitatges tutelats per a gent gran, amb serveis compartits, i un casal a la planta baixa.
Durant la sessió també es va transmetre al veïnat que no hi ha prevista cap requalificació al barri de Mas Lluí. Així, les zones d'equipaments seran per a equipaments i les zones verdes continuaran essent zones verdes, i es blindarà que no es puguin requalificar.