Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

divendres, 21 de juliol del 2017

La inauguració de la zona jove i esportiva de Mas Lluí serà el 21 de juliol

La inauguració de la zona jove i esportiva de Mas Lluí serà el 21 de juliol
El divendres 21 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc al passeig de Comte de Vilardaga núm. 146 la inauguració de la zona jove i esportiva del barri de Mas Lluí. 

Es tracta d'un terreny de 5.600 m2 davant del parc d'Europa, que connecta el passeig del Comte de Vilardaga i el carrer de Roses. S'ha convertit en un espai de qualitat per als veïns i veïnes de Mas Lluí i de la ciutat. 

En el marc de l'acte inaugural hi haurà una exhibició de barres, tallers i obsequis per a les persones assistents. 

La inauguració estava prevista inicialment pel divendres 14, però per retards en l'execució de les obres, es posposa una setmana.

L'espai disposa d'una zona que convida a la pràctica esportiva del workout, (moviment que es basa en l'entrenament al carrer) a partir de ponts i altres elements per fer salts i piruetes. També s'han habilitat camins per fer a peu, corrent o amb bicicleta. A més, s'han instal·lat carregadors solars per als aparells de telefonia mòbil en una zona d'estada.

Amb la posada en marxa d'aquesta zona, on resta pendent la plantació de plantes arbustives i gespa, que es farà una vegada passi la calor de l'estiu, es completa un nou espai d'equipaments al barri de Mas Lluí.