Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

diumenge, 24 de setembre del 2017

FESTA BARRI MAS LLUÍ 2017

Visualitzeu totes les fotos


El passat cap de setmana es va celebrar la festa del barri de Mas Lluí.
El dissabte al matí va haver-hi Holly Party i bany d'escuma, on els més petits van gaudir moltíssim i alguns papes també. A la tarda, una cercavila dels Diables Rojos de Sant Feliu amb gran afluència de públic. Animació infantil, Actuació d'un grup musical, exhibició de Bazumfitmúsica disc, sopar de veïns amb l'assistència de més de 80 socis i veïns i un gran espectacle musical anys 80,90 "Remember Dance" amb molta gent ballant i gaudint.
El Diumenge 17 hi va haver bombolles de sabó per als més petits i com a colofó, la Festa paella popular elaborada per la famosa cuina del "Papitu" de Cornellà amb 103 comensals.
Des de la A.VV. de Mas Lluí manifestem que estem molt satisfets amb el desenvolupament de la festa i amb la important participació (cada any més gran) dels veïns.

Moltes gràcies A TOTS I TOTES!