Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dilluns, 5 de febrer del 2018

PARC CENTRAL DE MAS LLUÍ, INAUGURAT EL 2 DE FEBRER 2018

LINK A LES FOTOS






DISCURS d'en VICENTE GARCIA, PRESIDENT DE L'AVV MAS LLUÍ

Bona tarda Mas Lluí!

Bona tarda Santfeliuencs/Santfeliuenques i també perquè no, bona tarda Santjustencs/Santjustenques, bona tarda a tothom!

Estem d'enhorabona, estrenem el Parc d’Europa!

Segurament la majoria no hem coneixeu i per això em presentaré. Sóc el Vicente Garcia i us parlo en qualitat de president de la junta de l'Associació Veïnal de Mas Lluí.

L'Ajuntament ens ha donat un temps per parlar-vos avui a la re-inauguració del Parc Europa i no hem volgut deixar passar l'ocassió per fer valdre la feina feta, en el passat i en el present, d'aquesta associació veïnal a la que avui represento.

L'estiu passat vàrem celebrar eleccions a la junta i vam tenir debat intens, debat intern i debat extern amb l'altra candidatura que es presentava. Finalment vam guanyar sota el lema "Volem fer barri".
...


+ ... Llegir el discurs sencer



DISCURS de na ENCARNA GARCÍA, VOCAL D'URBANISME DE L'AVV MAS LLUÍ


Bona tarda a tots: Sr. Alcalde, Equip de Govern i Regidors però sobretot "bona tarda veïns".

En l'acte d'avui s'inaugura definitivament l'ampliació, tan esperada, del Parc Europa. Crec que val la pena fer una mica d'història.

Recordareu que el gener de 2009, fa ja molts anys, va sorgir un moviment d'oposició a la Modificació del PGM, aprovada provisionalment el novembre de 2008 per l'Ajuntament governat pel PSC i CiU.