Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dilluns, 19 de març del 2018

Milla Monmanyesa - 15 d'Abril - a partir de les 10h


"Ayudar es ganar"; éste es el lema de la Milla Monmanyesa,  que el 15 de abril celebrará su 4ª edición, en el barrio de Mas Lluí, de Sant Feliu de Llobregat. Como los anteriores años, los fondos que se recauden con esta carrera solidaria se destinarán a la investigación del síndrome de Rett el cáncer infantil, que llevamos a cabo en el Hospital Sant Joan de Déu.
La inscripción se puede hacer online a través de Ticketea, que colabora asumiendo todos los gastos de gestión, o de manera presencial los días 5, 7, 9, 14 y 16 de febrero, de 17.00 h a 18.00 h, en el porche de la Escola Josep Monmany (calle Mas Lluí nº 3, de Sant Feliu de Llobregat).
Si no puedes participar en la Milla Monmanyesa, pero quieres colaborar, puedes adquirir un dorsal 0 a través de . Para más información visita el bloc de la Escola Josep Monmany
SOM BONA GENT - SOM SOLIDARIS