Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

divendres, 30 de novembre del 2018

Este año desde la AVV colaboramos como voluntarios ayudando en la recogida de alimentos en el MERCADONA COMTE VILARDAGA EN NUESTRO BARRIO MAS LLUÍ - VIERNES 30/11 DE 13:00 - 17:00h




¡OS ESPERAMOS - US HI ESPEREM!

Benvolguts voluntaris.

La sitiuació a la nostra zona és la següent, tenim carències importants i per això vull posar-ho en comú per si podeu fer algun torn addicional o engrescar algú més.

Els supermercats més necessitats són els següents:

  1. Condis del Carrer Creus 1 – 3. No tenim a ningú en tot el divendres. El torn de dissabte de 17 a 21H no hi tenim ningú. Dissabte matí i migdia estan ben coberts.
  2. Condis de Marquesa de Castellbell 73. Només tenim cobert el torn de 17 a 21H del divendres. Els torns de matí i migdia estan deserts. Pel que fa a dissabte no tenim cap voluntari de 9 a 17H, si algú podés venir encara que fos alguna estona seria molt benvingut.
  3. Condis Ramon i Cajal, 17. Només tenim cobert el torn de 17 a 21H del divendres. Els torns de matí i migdia estan deserts. Pel que fa a dissabte no tenim cap voluntari de 9 a 17H.
  4. Mercadona de Mas Lluí. Caldria reforç el divendres de 9 a 13. Només hi ha una persona ara mateix.
  5. LIDL (Laureà Miró). El divendres caldria reforç de 9 a 13 (només hi ha 2 persones), i no hi ha ningú al torn del migdia.

Us prego que si teniu algun tipus d’iniciativa que permeti reforçar la situació actual, m’ho feu saber si us plau per aquesta via o per telèfon – 680 647 307.

Moltíssimes gràcies a tots i a gaudir d’aquestes dues intenses jornades que ens esperen.

Bon Recapte!