Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dijous, 25 de gener del 2018

Inauguració del Parc Central de Mas Lluí - Divendres 26 de gener - POSPOSAT AL DIVENDRES 2 DE FEBRER!!!



El proper divendres, 26 de gener, tindrà lloc la inauguració de l'ampliació del parc d'Europa. Es tracta d'un espai de 8.550 m2 de terreny que limita al nord amb el municipi de Sant Just Desvern, al sud amb l'escola Martí i Pol, i a l'est amb el carrer de Roses. La parcel·la disposa de dos accessos, un des del carrer de Roses i un altre des del Comte Vilardaga.



L'actuació, duta a terme durant el 2017, permet destinar a la ciutadania de totes les edats un nou espai lúdic i esportiu, així com un espai de passeig. Aquesta zona disposa d'usos que no es troben a la resta del parc, però mantenint el seu caràcter rural. Així, l'espai compren àrees de pràctica esportiva amb mobiliari fitness i bicicletes estàtiques, una zona de lleure amb bancs, zones d'estada aïllades i zones amb taules de picnic.



Un altre element instal·lat que els ciutadans podran visitar és una rèplica de la fita de terme que separava els límits dels termes parroquials i després municipals de Sant Just i de Sant Feliu. La pedra original data del segle XVII, i en un cantó compta amb una graella que simbolitza Sant Feliu i a l'altra una campana que és el símbol de Sant Just Desvern. La resta del solar compta amb nombrosos arbres i zones arbustives. El reg està format per una xarxa d'aspersors i també s'ha reforçat l'enllumenat amb la finalitat de millorar la seguretat del camí.

Aquesta actuació ha tingut un cost final de 209.994,58 € IVA inclòs.

Actes d'inauguració per a tots els públics

Els actes per inaugurar el nou espai s'iniciaran a les 16.30 h amb animació infantil a càrrec de La Mitja i la Mitjoneta, que guiaran els infants a la sortida de l'Escola Miquel Martí i Pol. A l'arribada al parc hi haurà una xocolatada i un taller infantil de grafit al mur on diu Parc Europa, a càrrec de l'associació Kaligràfics. A les 17 h, tindran lloc les intervencions de les autoritats presents a l'acte i a partir de les 17.30 h es faran activitats esportives a la zona de lleure del Mas Lluí. Per acabar, es visitarà la zona jove i esportiva de Mas Lluí que s'ha completat amb la plantació d'arbres i arbusts, disposa de camins per fer a peu, corrent o amb bicicleta i zones d'estada. A més, la zona de workout, que està oberta de 9 a 21.30 h, té un espai d'estada amb carregador solar per a mòbils.