Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dissabte, 16 de maig del 2009

Escrit enviat per la A.VV. Mas Lluí a les persones interessades

Benvolgut/Benvolguda veí/veïna,

Ets una de les persones que estaves interessada en conèixer com van les coses al nostre barri, en relació amb les “amenaces” que en aquest moment tenim focalitzades en:

· La incineració a la cimentera SANSON (CEMEX), a partir de novenbre d’aquest any, de residus procedents de les depuradores o unes altres incineracions a curt plaç.

· La Modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM), que tracta de treure al barri més de 15.500 m2 de zones verdes i d’equipaments per a destinar-los a la construcció de 265 habitatges.

Aquesta modificació del PGM, que va ser aprovada inicialment al Ple de l’ajuntament el 25 de novembre de 2008, sembla ser que pot ser aprovada provisionalment en el proper ple del 26 de maig.

S’han presentat al.legacions per part d’entitats, plataformes, associacions, partits polítics, propietaris de terrenys a Collserola, etc. Tanmateix els veïns vam presentar al.legacions , amb gaire bé 1.500 signatures. Estan en fase d’anàlisis i resolució per part de l’ajuntament.

S’ha creat una “COORDINADORA D’OPOSICIÓ A LA MODIFICACIÓ DEL PGM”, que inclou a diferents col.lectius, per a oposar-se a aquesta modificació.

Hem de contiuar movilitzant-nos per a aconseguir-ho. ES CONVOQUEN :

  • Concentracions tots els dimarts davant de l'Ajuntament. La durada serà de mitja hora. De 19.30 a 20.00h. La primera es va fer el passat 28 d'Abril i les properes es faran el 5, 12 i 19 de maig. Hauríem d'anar cada vegada més veïns. Es tracta de concentracions pacífiques, es pot anar amb nens. Si tens propostes seran benvingudes.
  • Concentració prèvia i assistència al Ple del dimarts 26 de maig. Hem de fer un bon enrenou. I si finalment aproven el Pla, ha de quedar ben clar que nosaltres no hi estem d'acord.

Si l'aprovessin, presentarem un document a la Generalitat, organisme a qui correspon l'aprovació definitiva, amb fotocòpies de les al·legacions presentades i dels testimonis (fotos, documents) per fer palès de que una gran part dels veïns estem en contra d'aquesta aprovació. Això és molt important.

Per a més informació, aportació d'idees, i per a conèixer-nos millor, apropa't a la seu de l'Associació. C.Frederica Montseny nª 23 - 25 o bé envia’ns un correu a avv.masllui@gmail.com o entra en el nostre blog http://avvmasllui.blogspot.com/

Per aturar aquest procés participa en les mobilitzacions que s’estan portant a terme i informa a d'altres veïns i anima’ls a que s'afegeixin a aquesta “moguda” que pot marcar un canvi per al nostre barri. Demana'ls que s'assocïin o bé que ens envïin els seus correus per a afegir-los a la base de dades.

Ah! i si et fas soci (marcaríem un gol al Ajuntament perquè amb un nombre alt d'associats, deixaria de veure'ns com un “barri feble”), només dir-te que farem tot el possible, com a Junta de l'Associació, per estar a l'alçada de les circumstàncies.

Nota: Les comunicacions de l'Associació seran per defecte en llengua catalana. Si desitges que ens adrecem a tu en castellà, digan's-ho si us plau.