Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dissabte, 23 de maig del 2009

MANIFESTACIÓ CONTRA LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ (PGM)

La Coordinadora d’Oposició a la Modificació del PGM (COMP) convoca una Manifestació pel proper dimarts dia 26 de maig a les 19:00 a la Plaça de la Vila.
L'objectiu és manifestar l'oposició dels ciutadans de Sant Feliu a l'aprovació provisional de la Modificació del PGM que l'Ajuntament pretén realitzar en un proper Ple (juny o juliol probablement).

En el barri de Mas Lluí aquesta oposició es va iniciar en el mes de gener amb mobilitzacions informatives i recollida de signatures (1.500) i al·legacions.
Entitats del barri, plataformes i particulars, ja conscienciats, varen actuar en conseqüència. I en l'àmbit de tota la ciutat, altres entitats, plataformes, associacions, partits polítics, propietaris de terrenys rústics de Collserola, etc. també van presentar al·legacions.

Aquestes estan en fase d’anàlisi i resolució per part de l'Ajuntament.

La COMP aglutina tot aquest moviment de protesta i oposició. Per això ha redactat un MANIFEST D’OPOSICIÓ A LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ (clicar per a obrir). Es important que valoris el seu contingut que està subscrit per moltes entitats.

Aquest és el segon intent d'aprovar la Modificació del PGM. El primer cop va ser a l'any 2006, quan l'equip de govern actual va presentar un projecte que el barri va rebutjar. Diverses entitats i plataformes van liderar i aglutinar aquest rebuig amb moltes diverses accions: manifestacions, al·legacions, baixades al Ple, etc. Va ser tal la moguda que l'equip de govern es va veure obligat a retirar la seva proposta de Modificació del PGM. Ara també ho podem aconseguir!.

Des de l’A.VV de Mas Lluí t'animem per a que participis de forma activa.
EL FUTUR DE LA CIUTAT I DEL NOSTRE BARRI DEPÈN DE TOTS NOSALTRES!.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr@s. Siguen igual que lo de antes por favor. Es  AAVV Mas Lluhi es como se fundo.

Anònim ha dit...

He clicado para leer el "Manifest" y me ha llevado a una página Google que me pide no sé qué rollos.
Lo mejor es ir directamente al Blog que hay arriba a la izquierda "Coordinadora d´Oposició a la Modificció del PGM" y en su apartado "DOCUMENTS" lo encontraís, aparte de otras cosas.
Un vecino MUY cabreado que piensa ir a la MANI, ¿No tendríamos que montarles una cacerolada?