Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dijous, 28 de maig del 2009

Més de 400 ciutadans i ciutadanes s'han manifestat pels carrers de Sant Feliu de Llobregat

Aquest dimarts dia 26 de maig més de 400 ciutadans i ciutadanes s'han manifestat pels carrers de Sant Feliu per rebutjar la modificació del Pla General Metropolità proposada per l'Ajuntament.

Aquesta modificació implica masses coses negatives per a la ciutat i són molts els col·lectius que han mostrat el seu desacord. Aquesta modificació, malgrat els discursos del Govern, no respecta els interessos generals dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu, ni amplia la protecció de zones incloses dins del Parc de Collserola, sinó que només afavoreix els interessos de promotors privats (com en Paz Dorado) i de la fàbrica de ciment CEMEX, incompatible amb la preservació del medi ambient.

A les 19h s'ha iniciat la concentració a la Plaça de la Vila, pocs minuts després han arribat els veïns i veïnes de Mas Lluí que han baixat junts des del seu barri fins a la plaça acompanyats de moltes pancartes, crits i xiulets.

Cap a les 19:15 un membre de la Coordinadora d'Oposició a la Modificació del Pla General Metropolità ha fet una lectura on ha agraït la presència als assistents i especialment als ciutadans i les ciutadanes que durant 5 dimarts consecutius s'han concentrat a la Plaça de la Vila. S'han recordat quins eren els principals punts pels quals s'havia convocat la manifestació. Després ha intervingut el president de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Sant Feliu remarcant la falta de llibertat d'expressió i la mala gestió de l'equip de govern palesa en nombroses actuacions.

Poc després s'ha iniciat la manifestació que ha transcorregut amb normalitat i on s'han pogut sentir crits reclamant: aire net, llibertat d'expressió, salvem Collserola, salvem Mas Lluí, Vázquez i Burgui dimissió, ...

La manifestació ha arribat de nou a la Plaça de la Vila poc abans de les 20h, hora prevista d'inici del Ple, s'ha donat la manifestació per acabada i s'ha convidat als assistents a pujar a la sala de Plens. Bona part dels assistents han pujat a la sala fins que ha quedat plena i alguns ciutadans i ciutadanes no han pogut accedir a la sala.

Es mantenen les concentracions cada dimarts a la Plaça de la Vila i s'emplaça per una nova mobilització el proper 30 de juny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero que consigáis vuestros objetivos, pero no creo que sea un gran logro 400 personas (incluida nuestra familia) en la manifestación, partiendo de la base que era un NO al PGM de todo Sant Feliu el número de asistentes es bajo.