Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dilluns, 25 de maig del 2009

DESPRÉS DE LA MANIFESTACIÓ, TOTS AL PLE!

Finalment en el Ple del dimarts 26 de maig NO es portarà a aprovació provisional la Modificació del PGM. Veurem que passa en el proper Ple del 30 de juny ¿?

Sí en canvi, es trataran uns punts contemplats a l'ordre del dia que afecten molt directament a diferents col·lectius. I en especial forma el nº 5, que incideix particularment en el nostre barri.
Llegir CONVOCATÒRIA SESSIÓ AJUNTAMENT PLE

És molt important que els polítics fixin la seva posició, en una sala plena a vessar i davant d'uns ciutadans que just abans venen de manifestar-se per estar en desacord amb la Modificació del PGM.

La nostra actitud ha de ser de protesta, contundent, però sense donar motius pel desallotjament de la sala.

Punts de l’ordre del dia:

Punt 2 - Tancament de la piscina
Punt 3 - Supressió d'aparcament al carrer a Can Calders
Punt 5 - Promoure la informació ciutadana davant la requalificació de zones verdes de Mas Lluí i la construcció de la nova carretera pel Parc de Collserola.

AIXÍ DONCS, DESPRÉS DE LA MANIFESTACIÓ, TOTS AL PLE!

PASSEU AQUESTA INFORMACIÓ, HEM DE SER MOLTS, JUNTS PODEM!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos,

Soy un vecino de Mas Lluí y pasando HOY LUNES DÍA 25 DE MAYO por la Rambla Marquesa Castellbell, desde la Plaza Dot hacía el cementerio, he visto escandalizado como una brigada de Oh! Net ARRANCABA selectivamente las pancartas y octavillas que anuncian la manifestación de mañana martes en contra de la Modificación del Plan General Metropolitano en Sant Feliu. He preguntado a la chica que realizaba esta labor más detalles y me ha dicho que en el Ayuntamiento le habían dado exactamente esta orden "HAZ DESAPARECER DE LA CIUDAD TODOS LOS CARTELES QUE DIGAN QUE EL MARTES HAY MANIFESTACIÓN". Según me ha dicho gente que había en la farmacia, no es la primera vez que lo ven. Ya pasó con los carteles del ABRAZO VAZQUEZ-BURGUI ENCANTATS DE CONÈIXER-SE. Hasta salen estas brigadas a sacar pancartas en domingo, de madrugada, etc. y TODO ESTE SERVICIO EXTRA LO PAGAMOS ENTRE TODOS!!!. ASÍ NO ME EXTRAÑA QUE NOS TENGAN QUE SUBIR EL IBI. SON UNOS IMPRESENTABLES ANTIDEMOCRÁTICOS. EN SANT FELIU, ESTAMOS A AÑOS LUZ DE LA LIBERTAD DE EXPRESIÓN, ...UN ASCO OYE

Anònim ha dit...

No me lo puedo creer! Viva la libertad de expresión. A ver si también nos van a impedir que nos manifestemos.
Una vecina escandalizada