Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dimecres, 2 de març del 2011

3 i 4 de març 2011 - el bus itinerant s'instal·larà al barri de Mas Lluí


Aquest dijous i divendres el bus itinerant s'instal·larà al barri de Mas Lluí, a la confluència dels carrers Comte Vilardaga i Margarida Xirgu. L'horari d'atenció al públic del bus és de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. L'alcaldessa, Lourdes Borrell, visitarà el barri a partir de les 11 h.

En el bus itinerant, hi ha una petita mostra del que hi ha a l'exposició "Sant Feliu 2015", on s'expliquen el conjunt d'accions i projectes que s'han fet en els darrers vuit anys en matèria d'educació, habitatge, equipaments esportius, culturals o mobilitat, així com els que es faran en un futur per donar continuïtat a la transformació de la ciutat.

Alhora, l'autobús disposa d'un espai on tothom que ho vulgui pot gravar un missatge de vídeo i dir fins a tres propostes de millora per Sant Feliu
.