Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

divendres, 20 de maig del 2011

ELECCIONS MUNICIPALS 2011

COM ES POSICIONEN ELS PARTITS POLÍTICS DAVANT LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ (MPGM) QUE AFECTA MAS LLUIPROCÉS ADMINISTRATIU:
- La MPGM es va aprovar inicialment el 28-12-2008 amb 20 vots a favor i 1 vot en contra.
- Reacció de rebuig dels veïns de Mas Lluí i entitats. Presentació de 1.500 al·legacions. En l’àmbit de tot Sant Feliu: manifestació, concentracions i actes reivindicatius.
- Aprovació provisional el 2010.02.23 amb 11 vots a favor, 8 en contra i 2 abstencions. Remissió a la Generalitat per a la seva aprovació definitiva.
- La Generalitat ha retornat la MPGM a l'Ajuntament perquè l’adeqüi al dictamen del Departament de Medi Ambient. (clicar per a veure més)

PROGRAMA ELECTORAL I POSICIÓ DELS PARTITS POLÍTICS:
- PSC i CiU: Impulsors del projecte, van votar a favor l'aprovació inicial i l'aprovació provisional. Defensen la MPGM, l'edificació a Mas Lluí en zones verdes i d'equipaments. Manifesten que passades les eleccions el remetran a la Generalitat per a la seva aprovació definitiva.
-ERC:
actualment amb Gent per Sant Feliu: En solitari, van votar en contra l'aprovació inicial i també en contra l'aprovació provisional.
-ICV:
Van votar a favor l'aprovació inicial però, vista l'oposició del barri i de tota la ciutat, van votar en contra l'aprovació provisional. Han manifestat que revocaran la MPGM.
- PP: Van votar a favor l'aprovació inicial i es van abstenir en l'aprovació provisional.
- Ciutadans: no han tingut, fins ara, representació municipal. Han manifestat que revocaran la MPGM.
- Solidaritat Catalana: no han tingut, fins ara, representació municipal. Han manifestat que revocaran la MPGM.


Val la pena que meditem i pensem molt bé a qui votarem el pròxim dia 22 per a que governin i decideixin el model de la nostra ciutat


El futur de Sant Feliu depèn de nosaltres!