Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dissabte, 13 d’octubre del 2018

Presentació a la ciutadania del Procés participatiu i Itineraris participatius

SEGUIM INFORMANT SOBRE EL SOTERRAMENT 

Recordeu que el primer apartat que us vàrem comentar va ser el Procés informatiu que va finalitzar abans de les vacances.

Ara s'ha iniciat el Procés participatiu. El passat dia 25 de setembre es va fer la presentació oficial, a la sala de plens de l'Ajuntament, del Procés participatiu de transformació urbana de Sant Feliu.

L'acte va estar presidit pels caps de llista de tots els partits polítics del consistori. Cal recordar que es va aprovar la Ponència Unitària del Soterrament, en la que tots els partits van acordar les línies mestres del que seria el soterrament, i el procés d'urbanització de l'espai que es recupera per la ciutat, amb independència de qui governés (fins que acabi hi haurà dues eleccions municipals) 


Van intervenir l'Alcalde, la Regidora d'Urbanisme i el Regidor de Participació, fent l'exposició del que representava el soterrament per a la ciutat, de l'abans i el després i com interessava portar a terme un procés participatiu de la ciutadania, quan més ampli millor, perquè finalment les obres d'urbanització recullin el desig de la majoria.

El procés participatiu el van exposar els representants de la Cooperativa Raons Públiques, empresa a la qual se li havia adjudicat.


Van parlar del calendari, les actuacions que realitzaran i com es canalitzarà aquest procés:  2018-10-02_Presentació Ciutadania cooperativa.pdf


Hi ha actuacions durant el mes d'octubre: al carrer, per barris, i itineraris pel voltant de les futures obres.


Les actuacions al carrer, a Mas Lluí:
  • Dimecres  10 de 10 a 12h
  • Dijous      18 de 18:30 a 20:30h
  • Divendres 19 de 18:30 a 20:30h
  • Divendres 26 de 10 a 12h
3 itineraris participatius que s'inicien a la Pl. de l'Estació:
  • Dijous    4  de 17:30 a 19h i dimarts 9 de 18:30 a 20:30h
  • Dimarts 16 de 18:30 a 20:30h i dissabte 20 d'11:30 a 13:30h
  • Dimarts 23 de 18:30 a 20:30h i dissabte 27 d'11:30 a 13:30h
Què es pretén amb aquest procés?: que tot hom pugui expressar la seva opinió. Aquesta informació es recollirà en un document, que serà validat per la ciutadania el 26 de febrer de 2019.

Per a què servirà? Per establir els requeriments de la ciutadania que s'incorporaran al plec de condicions del "Concurs internacional d'idees" per a la urbanització de la superfície, 100.000 m2, i la transformació de la ciutat.

Us indiquem alguns enllaços a la web de l'Ajuntament, on hi teniu tota la informació, i que s'anirà actualitzant:  

Us seguirem informant