Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dijous, 21 de maig del 2009

ACTUACIONS CONTRA LA MODIFICACIÓ DEL PGM















Diverses entitats s'han manifestat en Contra de l'Aprovació inicial de la Modificació del Pla General Metropolità.

Amb l'objectiu d'aglutinar aquest moviment, s'ha constituït la Coordinadora d'Oposició a la Modificació del PGM (COMP) coord.oposicioPGM@gmail.com

Ja coneixeu què en pensa aquesta A.VV. en relació a la Modificació del PGM. En conseqüència, ens hem incorporat a la COMP per a unificar criteris i sumar esforços amb l'objectiu d'aconseguir: "Una modificació del PGM respectuosa amb l'entorn natural i la NO REQUALIFICACIÓ de les zones verdes i d'equipaments del barri de Mas Lluí.".

S'han realitzat actes informatius en la "fira alternativa" dels dies 9 i 10 de maig i hem fet actes de protesta tots els dimarts a la Plaça de la Vila.

La que ve és la grossa: ESTÀ CONVOCADA UNA MANIFESTACIÓ EL PROPER DIMARTS DIA 26 DE MAIG DE 19 A 20 hores també a LA PLAÇA DE LA VILA, abans del PLE.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que la Nueva Junta de la Asociación está empezando a sacar la cabeza. Pero... encuentro que, a estas alturas, tendriais que informar de un asunto esencial: vuestra oipinión sobre la posición de las distintas fuerzas políticas con respecto a la modificación del PGM ¿Habeís contactado con todas ellas? ¿Cuál es su posición, según vosotros?
Hay otra opinión importante: la del Defensor del Pueblo. ¿Habeis contactado con él?
Hasta la próxima. Pepito Grillo 33

Anònim ha dit...

Pepito grillo como te gusto comprarte el piso donde lo tienes, a mi me encantaba la zona pq habia unos arboles muy bonitos tambien pero veo q esos no te gustaban pq te dio igual entonces los arboles pero claro los nuevos pisos estan en una zona verde mas bonita para ti esa no quieres q la quiten.
por cierto tengo fotos de mas lluhi cuando iba con mi padre a pasear por la montaña pq te recuerdo q era montaña.
ESTA CHULO SER NATURALISTA PERO NO HA RATITOS Y CUANDO ME INTERESA.