Estem sense Junta Directiva a l'AVV de Mas Lluí

Fins al mes d'octubre, quan tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària, s'és a temps perquè veïns i socis prenguin la decisió de presentar candidatures per representar al barri i dirigir l'associació veïnal de Mas Lluí.
Mentrestant, ens hem constituït com a Gestora, per organitzar la festa del barri i rematar els temes pendents.
Atendrem les sol·licituds dels socis i veïns per correu electrònic avv.masllui@gmail.com

dimarts, 3 d’agost del 2010

A LA GENERALITAT NO PROSPERA LA MP DEL PGM

DISSABTE 31 DE JULIOL DE 2010
A la Comissió d’Urbanisme del passat 21 de juliol no va prosperar el primer intent d’aprovació definitiva de la MP (Modificació Puntual) del PGM (Pla General Metropolità) de Sant Feliu de Llobregat. Ben al contrari, s'ha retornat a l'Ajuntament dient que l'expedient aprovat provisionalment al ple del passat mes de febrer estava incomplet.

L’AVV de Mas Lluí i la Coordinadora d’Oposició a la MPGM, el passat mes de juny, van mantenir una reunió amb l’arquitecte de zona del departament d’Urbanisme de la Generalitat. Entre altres opinions, no positives, envers al projecte de la MP del PGM que havia informat, va ressaltar que en el projecte no s’havia tingut en compte el dictamen, de 8-2-2010, del Departament de Medi Ambient i Habitatge que determina entre altres:

-Cal adequar l’àrea de sol urbà de l’àmbit de la cimentera al límit vigent del PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural), atès que la proposta inclou part de sòl comprés dins aquest espai protegit

-En relació amb el corredor entre els espais naturals de la Serra de Collserola, el parc agrari del Baix Llobregat i l’ entorn fluvial del riu Llobregat, es considera necessari realitzar un estudi de connectivitat per tal de determinar la potencialitat d’aquest espai com a corredor ecològic.

A posteriori ens informen que a l’expedient li manquen dos informes.

Sigui com sigui, la realitat es que l’expedient ha retornat a l’Ajuntament per a que s’esmenin els defectes detectats.

En relació a la MPGM, i l’al•legació presentada per l’Ajuntament a la declaració de Parc Natural de la Serra de Collserola, l’AVV de Mas Lluí comunica també que ha presentat, conjuntament amb altres entitats, una denuncia a la COMISSIÓ DE PETICIONS DEL PARLAMENT EUROPEU en data 5-7-2010 i que consta al registre d’ entrada amb el nº 0643-10.

En informació adjunta podreu trobar les actuacions administratives impulsades.

Des de l’AVV de Mas Lluí us volem desitjar un bon mes d’agost. Ens tornarem a retrobar al setembre, amb un munt de coses per fer i amb molta feina per endavant.

Bones vacances

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.